Vandalism mot Pride Västerås 2023 Vasaparken

I tider som dessa, under Prideveckorna, tider där vi lyser allas lika värde, glädje, kärlek och festlighet, så behövs omtanke mer än någonsin. Som nystartat säkerhetsföretag, och med anor och erfarenhet tillbaka till 2001 inom säkerhet och bevakning, så gör det ont inom oss när man gång på gång ser dessa övergrepp i samhället.

Pride är en glädjetid, en tid där vi alla i samhället lyser hur viktigt det är att verkligen visa allas lika värde, oavsett vem du är och vad du genomgår.

När man tar turen genom Västerås vasaparken på morgonen innan Pride startar upp för 3:e dagen, och ser dessa vandaliserade egendomar, så undrar man. Både kring människors syn på allas lika värde, säkerheten i samhället och vad följderna blir.

Har det utförts bevakning, som sig bör, när det är uppställda tält med egendomar under evenemang, så funderar man extra mycket var det brister. Visst är materiella ting försäkringsärenden i sitt utredningsläge. Men det är inte ok på något plan att det finns folk som beter sig på detta sätt och utsätter andra för detta, för att man visar att alla ska få vara sig själva, få älska vem man vill och leva sitt rätta jag. Pride med sitt syfte belyser allas rätt att vara sig själva.

Withe Security ställer sig bakom, framför och vid sidan om Pride och de föreningar som belyser och lyfter fram glädjen, kärleken och gemenskapen och alla dem som håller sig under detta parapy.

Stå på er. Jag säger som man säger inom det fackliga – ”Tillsammans är vi starka”

Wilhelmina Rudin
Withe Securityhttps://www.facebook.com/wilhelmina.rudin/
Grundare och Ägare

#Pride2023 #FPES #RFSLVästmanland #Regnbåge #Säkerhet #Trygghet #Bevakning #Rättighet

Withe Security Polisen Västmanland Västerås Tidning Västerås stad